Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.
Στο αυξημένο κόστος πρώτων υλών, ενέργειας και μεταφορών προστίθενται πλέον η απαίτηση των ξένων προμηθευτών για προπληρωμή των παραγγελιών και οι επισφάλειες από τις καθυστερήσεις πληρωμών των λιανεμπόρων.
Ένα κατακόκκινο κοκτέιλ, μια εκδοχή Bloody Mary με σχιστά μάτια και άρωμα θάλασσας, ετοίμασαν οι βραβευμένοι mixolgist Αριστοτέλης Παπαδόπουλος και Θάνος Προυναρούς, με βάση το Cardhu Gold Reserve. Το ονόμασαν Cumming’s Red Flag προς τιμήν της Helen Cumming ιδιοκτήτριας του...
Οι διευθύνσεις των καταστημάτων του Χριστουγεννιάτικου ρεπορτάζ με αλφαβητική σειρά.
Λευκά τυριά, άλλα αλοιφώδη και άλλα σκληρά, άλλα πικάντικα και άλλα με ήπια γεύση, όλα αξιώσεων, ταμάμ για τις γιορτές.