Ο Δον Ροζάριο, εκ Σικελίας, είχε δημιουργήσει εκεί μια φωλιά για τους καλοφαγάδες.
Πουλάδες της Βρέστης και γουρουνάκια Δράμας.
Για τους φίλους του κρασιού...
Νέες τάσεις, έθνικ στοιχεία από κουζίνες της λατινικής Αμερικής, σοβαρό ψήσιμο κρέατος, πολύ νόστιμα ζυμαρικά και ριζότι.
Ένα Επταήμερο κρητικών γεύσεων
Ξενυχτήσαμε, δοκιμάσαμε πολλά και καταλήξαμε στα εξής «βρώμικα» που… τρώγονται.
Γνωρίζει και αγαπά το αντικείμενό του. Αυτό είναι φανερό στα αναλυτικά και άκρως ενημερωτικά σημειώματα που συνοδεύουν τη λίστα που στέλνει κάθε εβδομάδα στους πελάτες του. Με σπουδές γεωπονίας και εξειδίκευση στη βιολογική γεωργία, ο...