Στο «Εργον» έχουν πιάσει το νόημα. Προσφέρουν επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα με ονομασία προέλευσης, και στο μπακάλικο και στο εστιατόριό τους.
Mαύροι χοίροι, βίσονες και γαλακτοπαραγωγικές κατσίκες Μουρθιάνο ζουν ελεύθερα στα πλούσια βοσκοτόπια του αγροκτήματος Ντούμα, 50 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Λάρισας.
Σε απευθείας ανταπόκριση από το Water Restaurant, ένα μενού που φωτίζει την ινδική κουζίνα.
Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.
Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το Σαββατοκύριακο το αίθριο του Westfield London, του μεγαλύτερου αστικού εμπορικού καταστήματος της Ευρώπης, όπου φιλοξενήθηκε ένα θεματικό πάρκο προβολής των τουριστικών προορισμών της Κρήτης.
Ο «International Wine and Spirits Competition(IWSC)», ιδρύθηκε το 1969, και ήταν ο πρώτος διαγωνισμός που δημιουργήθηκε για την ανάδειξη, τη βράβευση και την προώθηση των καλύτερων κρασιών και ποτών στον κόσμο. Σήμερα, κλείνοντας τα 46 ώριμα χρόνια του, ο διαγωνισμός έχει...