
Από τη wine αποθήκη του Γιάννη Καϋμενάκη στον Πειραιά φεύγουμε κάθε φορά και πιο γεμάτοι εμπειρία κρασιού.
Όταν το wine bar γίνεται οινοπωλείο και δίνει άλλες διαστάσεις σε μια περιοχή.
Κεφτέδες, σαρδέλες Lucas, λουκάνικο δραμινό, ελιές Θάσου. Οινοπαντοπωλείον Ειδικόν, Αγιά Σοφιά, Δραπετσώνα.
«Ο ρόλος της ταβέρνας βέβαια κυρίως ψυχοκοινωνικός. Ένα πεδίο λαϊκής ζωτικότητας είναι.»
Η οικογένεια Αργουδέλη στα Καμίνια παράγει παραδοσιακό χαλβά ζυμωμένο στο χέρι από εκλεκτά σουσάμια.