Το πρωτοχρονιάτικο τεύχος κυκλοφορεί την παραμονή των Χριστουγέννων!
Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες
Μαζί με την Καθημερινή της Κυριακή, στις 13/11!
Ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε στο νέο τεύχος του Γαστρονόμου! Τα σωστά υλικά της συνταγής του γλυκού από το «Ζάχαρη & Αλεύρι».
Ποιες πίτες συναγωνίζονται σε νοστιμιά τις Ηπειρώτικες;
Μαζί με τον Γαστρονόμο Οκτωβρίου, ο καλύτερος οδηγός φαγητού και εξόδου!
Κυκλοφορεί 09/10 με την Καθημερινή της Κυριακής και το «foodie guide»!