Ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγείρεψε για εμάς μια παραλλαγή του κλασικού ριζότο μιλανέζε, για να μας δείξει όλα τα στάδια παρασκευής του φαγητού, και μας δίνει χρήσιμες οδηγίες για το πώς θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Υλικά: 1 - 2 μέτρια...
Εκπληκτικός μεζές που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Μια μπουκιά αρκεί!
Ετσι θα έφτιαχναν στο Βιετνάμ και στην Κίνα τα παπουτσάκια!
Γρήγορα και ξεκούραστα φτιάχνουμε ένα πεντανόστιμο και δροσερό σαγανάκι γαρίδας.