
O δημιουργός του πιο... θεσσαλονικιώτικου μαγαζιού της Αθήνας κόβει ακόμα παστουρμά στο χέρι. Αν του το ζητήσεις.
Δοκιμάζοντας συμφωνήσαμεότι ίσως είναι τα νοστιμότερα ρεβίθια που έχουμε δοκιμάσει.
Για το σπίτι o σεφ, μας δίνει την εκδοχή με έτοιμο φύλλο και ψήσιμο σε αντικολλητικό τηγάνι.
Τρία παντοπωλεία, ισάριθμες στάσεις για φαγητό και αγορές στο κέντρο της Αθήνας.
Φανταστικό πιάτο πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.
Τι μπορεί να κάνει ο βασιλιάς της κρύας Βουργουνδίας στην καυτή Ελλάδα; Η ομάδα του «Οινοχόου» δοκιμάζει 7 Pinot Noir για να βρει την απάντηση.
Νιώσαμε ότι αποτυπώνεται στο χώρο και τα φαγητά κάτι από την ψυχή του τόπου.
Ζυγουροκεφτέδες, σκινοπαξίμαδα κι αντζουροσαλάτα. Σύνθετες λέξεις, απολαυστικές γεύσεις.