
Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και µε τρυφερή υφή.
Μια χορτοφαγική αλλά χορταστική συνταγή με σπανάκι και ελαφριά κρέμα.
Vegan, vegetarian και κρεατοφάγοι θα λατρέψετε αυτό το χορτοφαγικό παστίτσιο που μόνο ο Γαστρονόμος Οκτωβρίου έχει! Την Κυριακή με την Καθημερινή.
Δυσεύρετα προϊόντα της Ανδριώτικης γης και διαλεχτά καλούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Κολοκυθένια βαρκούλα γεμάτη νοστιμιά.
Δοκιμάσαμε το ανανεωμένο μενού και το ευχαριστηθήκαμε πολύ.