Στο νησί όπου βασιλεύουν τα γιαπωνέζικα εστιατόρια κρύβεται ένας γαστρονομικός θησαυρός: φασόλια καφεμάτικα και κοπανιστές, τυροβολιές και λούζες, ραδίκια του φρυ’άνου και μελόπιτες.
Όταν η ελληνική κουζίνα αγγίζει την τελειότητα.
Σε αυτό το ξεχωριστό κέικ αμυγδάλου χρησιμοποιούμε τρία διαφορετικά εσπεριδοειδή, και μάλιστα ολόκληρα. Εξ ου και το κέικ γίνεται υγρό, κάτι ανάμεσα σε φοντάν και σε αμυγδαλωτό.
Τους συναντάτε πίσω από γνωστές αθηναϊκές μπάρες. Τους γνωρίζετε;
Αφιέρωμα στις Φράουλες, 10 έως 30 Απριλίου
Σούπερ αρωματικός μπακλαβάς, έτοιμος σε λιγότερο από 2 ωρες!