Το γαλλικό bistro του σεφ Γιώργου Ηλιού μετακόμισε στο Ψυχικό!
O εναλλακτικός κεφτές. Μπορείτε να τους συνοδέψετε με τηγανητές πατάτες όπως προτείνει ο «Γ» Οκτωβρίου που κυκλοφορεί και στα περίπτερα!
Οι σουβλίτσες μοιάζουν με σουτζουκάκια, ελαφρώς πιο μακρόστενα, και ψήνονται σε ταψί με ρύζι.
Τρία παντοπωλεία, ισάριθμες στάσεις για φαγητό και αγορές στο κέντρο της Αθήνας.
Πώς την επιλέγουμε, πώς την καθαρίζουμε, πόσο διατηρείται, με τι ταιριάζει, πώς τη μαγειρεύουμε.
Δυο λόγια με αφορμή την παρουσίαση του ελληνικού πρωινού της Σύρου που έγινε στο πλαίσιο του Syros Greatings, του πρώτου φεστιβάλ γαστρονομίας του νησιού.