Κυπριακά αρωματικά πιτάκια με συνοδεία κατσικίσιου τυριού.
Η ιστορία, η «οικονομία» και τα μυστικά του δημοφιλέστερου street food.
Ιταλικής καταγωγής συνταγή, κάτι ανάμεσα σε ομελέτα φούρνου και ψευτοσουφλέ. Στο φαγητό μπορούμε να βάλουμε και τα περισσεύματα της προηγούμενης ημέρας (βρασμένο μπρόκολο ή κουνουπίδι, βραστό ή ψημένο κοτόπουλο κ.ά.).
Σνακάκι με προσούτο και σπανάκι που κάνει για κυρίως γεύμα...
Καλοκαιρινός καγιανάς για 2 έτοιμος σε 15΄!