Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.
Η Κυριακή Βασσάλου κάνει το γύρο του κόσμου και γράφει για τα επτά ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, των οποίων το κατώφλι πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε.
Εξι πρωτότυπες εκδοχές του αμερικανικού ροφήματος με τολμηρούς συνδυασμούς γεύσεων και άφθονο παγωτό.
Βάζουμε μαρμελάδα στο γιαούρτι για να το... πιούμε!
Με τα φρούτα του καλοκαιριού ετοιμάζουμε εκείνα που θα σερβίρουμε όλες τις υπόλοιπες εποχές, σκέτα ή σε κοκτέιλ.