Μια παραδοσιακή συνταγή των Εβραίων του Μαρόκου, όπως την κατέγραψε η Ισραηλίτισσα σεφ Pascale Rubin Perez.
Mε δεκατρία βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, έναν δημοφιλή ιστότοπο (www.pascalpr.co.il), εβδομαδιαία στήλη γαστρονομίας στην εφημερίδα «Μaariv» και συμμετοχή σε ραδιοφωνικό μαγκαζίνο στο κρατικό κανάλι του Ισραήλ, έχει καταφέρει να καταγράψει τη...
Γιορτάζουμε την ημέρα του Ευαγγελισμού με ένα φίνο μενού με επίκεντρο τον παστό μπακαλιάρο, δια χειρός Περικλή Κοσκινά.
Ακολουθούν τρία κοκτέιλ σε αναλογίες για 6, 12 και 18 άτομα, τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε αναλόγως.
Πέντε πανεύκολα μεζεδάκια για τον γιορτινό μπουφέ που θα κλέψουν την παράσταση.
#LoveBakeShare από την ΑΒ
Προμηθευτείτε νόστιμα, ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα!