Οι σύμμαχοί μας για ελαφριά μαγειρέματα δεν είναι άλλοι από τα σωστά σκεύη, το ελαιόλαδο, τα προϊόντα ολικής άλεσης. Επίσης προτιμούμε λευκά κρέατα, ψάρια και θαλασσινά αντί του κόκκινου κρέατος. 1. Χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο και όχι βούτυρο. Οχι...
Ενας καθηγητής Πληροφορικής, ένας πολιτικός επιστήμονας και ένας τεχνολόγος τροφίμων δούλεψαν, από ανάγκη, στον χώρο της εστίασης κατά τη διάρκεια των σπουδών τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, χρησιμοποίησαν την εμπειρία τους...
Θα το φάμε σκέτο παρέα με πράσινη σαλάτα ή θα το κάνουμε ένα λαχταριστό σάντουιτς με τυρί κρέμα και τηγανητές πατάτες.
Τα βασικά είδη σούπας Η γκάµα µυρωδικών και λαχανικών που χρησιµοποιούµε στις σούπες είναι ευρύτατη. Οι συνδυασµοί εξαρτώνται από το είδος της σούπας. Προσέχουµε συνεπώς να ταιριάζουν οι μυρωδιές µε την πρώτη ύλη της συνταγής. Στον...
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Αρωματίζει υπέροχα τα σπιτικά ψωμιά αλλά θέλει προσοχή όταν το χρησιμοποιούμε στις μαγειρικές μας με χοιρινό ή κοτόπουλο.