Μια αρχαία ποικιλία που καλλιεργείται περί το Αργος μάς δίνει τις περίφημες δαμασκηνοελιές. Και ένας άνθρωπος που δεν προοριζόταν για ελαιοπαραγωγός κατάφερε να τις επεξεργαστεί με τον καλύτερο τρόπο και να μας δώσει ένα ξεχωριστό προϊόν.
Για χουνκιάρ μπεγιεντί και παστουρμαδόπιτα που θα ’χεις να θυμάσαι…
Τους συναντάτε πίσω από γνωστές αθηναϊκές μπάρες. Τους γνωρίζετε;
Προτείνουμε λευκά τυριά.
Είναι μπελαλίδικο πιάτο αλλά η νοστιμιά του, θα μας αποζημιώσει!