Φτιάχνουμε ένα γρήγορο λάδι δεντρολίβανου, προσθέτουμε μουστάρδα και χυμό λεμονιού και περιχύνουμε με την αρωματική σάλτσα τις πατάτες μας.
Και δεντρολίβανο του πάει και θυμάρι και λουίζα. Και μια τηγανιά πατάτες από δίπλα.
Μια εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη εκδοχή για τις αγαπημένες μας πατάτες φούρνου.
Και μόνο για τη λακέρδα του αξίζει να το επισκεφθείτε...
Ντόπιες πρώτες ύλες και νόστιμη μαγειρική στη Λαγκάδα της Αμοργού.
Κυνήγι και ξερό ψωμί σε ένα πανδοχείο κοντά στο St. Moritz.
1.100 είδη μπαχαρικών, τσάγια, όσπρια, ακόμη και θυμίαμα για μαροκινές συνταγές σε ένα μικρομάγαζο της Ευριπίδου