Πικάντικη σούπα με άρωμα Απω Ανατολής για ένα πρωτότυπο και πεντανόστιμο πρώτο πιάτο ή ένα ελαφρύ γεύμα.
Το φαγητό αυτό προέρχεται από την εποχή της Ενετοκρατίας στο νησί. Πρόκειται για λεπτές φέτες από μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεμένο με κρασί, πολύ σκόρδο και μαϊντανό.
Ριζότο με το λαχανικό του μήνα, που δεν είναι άλλο από το καταπράσινο κολοκυθάκι.
Πιάτο με κινόα, αβοκάντο, κρεμμυδάκια, αγγούρι, άνηθο και μάραθο.
Ο σεφ προσέχει τη λεπτομέρεια και χρησιμοποιεί το διασημότερο ίσως ελληνικό προϊόν παγκοσμίως στη συνταγή του για να συνοδέψει τους κολοκυθοανθούς.