Ο Δημήτρης Ρουσουνέλος έβαλε την κατσαρόλα στη φωτιά στη Μύκονο και μάς πήραν τα ντουμάνια στην Αθήνα. Τι έφτιαξε; Γεμιστά στρογγυλοκολόκυθα κατσαρόλας με καλαμαράκια ατμιστά και σος ούζου.
Το γιουβετσάκι του καλοκαιριού που δεν έφτιαξες ακόμα!
Αυθεντικές καλοκαιρινές μυρωδιές με άρωμα… παρέας.
Αυθεντικές καλοκαιρινές μυρωδιές με άρωμα… παρέας.
Τηγανητά, γεμιστά, με μυρωδικά, σάλτσα ή με το μελάνι τους, ακόμη και απλώς ψητά παραμένουν από τα πλέον αγαπημένα θαλασσινά είδη, ειδικά στους πιτσιρικάδες.
Με την υπογραφή του «άρχοντα της απόσταξης» Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου.