Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται στη δίαιτα όσων πάσχουν από τη νόσο κοιλιοκάκη. Η κοιλιοκάκη είναι µια γενετική, αυτοάνοση πάθηση που προκαλείται από δυσανεξία στη γλουτένη, µια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, στο κριθάρι, στη βρόµη και...
Μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με περουβιανές πινελιές στην Κηφισιά.
Στο «πανοπτικόν» εστιατόριο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών τρώμε απλά, αλλά με πολύ γούστο.
Προς έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ενωση διά της πλαγίας οδού βαδίζει η καλλιέργεια μιας ποικιλίας γενετικώς τροποποιημένου καλαμποκιού.