Στους γευστικούς της δρόμους της ορεινής Χαλκιδικής.
Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.
Νόστιμα λαδερά και μαγειρευτά, άφθονο φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, με βασιλιά το φημισμένο υδραίικο καλαμάρι που οι ντόπιοι μαγαζάτορες μαζεύουν από νωρίς για να έχουν το καλοκαίρι. Αυτά θα βρεις στις ταβέρνες και στα εστιατόρια του διατηρητέου...
Οι ντόπιοι υπερηφανεύονται πως στο μικρό νησάκι τους δύο νέα παιδιά φτιάχνουν το ωραιότερο παγωτό των Κυκλάδων.
Τα καλύτερα μπακάλικα για να προμηθευτούμε εκλεκτά νησιωτικά καλούδια για το σπίτι.
Οι φακές Φενεού είναι μικρές, μαύρες, ευκολόβραστες, με γεμάτη γεύση και εδώ και 2 χρόνια είναι και ελληνικές.