
Κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή!
Οι σεφ του «γ» ετοιμάζουν ένα πάρτι με τις αγαπημένες τους γιορτινές λιχουδιές, καμωμένες με ντόπια υλικά.
Η βελουδένια φάβα είναι έτοιμη σε 30'. Απογειώνουμε τη γεύση με σαρδέλες του κουτιού, ελιές, κάππαρη και μπρουσκέτες με ελαιόλαδο και ξερό θυμάρι.
Το Anahita είναι ένα από τα ελάχιστα περσικά εστιατόρια της Αθήνας κι η κουζίνα που σερβίρει είναι πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα.
Για άλλη μια φορά βιαστήκαμε να πετάξουμε χαρταετό και να γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα, προσκεκλημένοι του Μακεδονικού χαλβά.
Γνωριμία με τον Μανώλη Παπουτσάκη, τον κρητικό σεφ του εστιατορίου «Ίωνος» της Θεσσαλονίκης, που αναδείχθηκε Greek chef 2017 στην φετινή Expotrof.