Το μείγμα μπαχαρικών κάνει το κρέας ασυναγώνιστο!
Μέσα σε λίγα χρόνια, άνοιξε έξι εστιατόρια στην Κίνα και απέσπασε αρκετά αστέρια Michelin. Ο 66χρονος σεφ Yau-Tim Lai μάς διηγείται τη διαδρομή του και μας μυεί στα μυστικά της κινέζικης κουζίνας - όχι οποιασδήποτε, αλλά της καντονέζικης.
Έχεις δοκιμάσει στρογκανόφ; Ιδού η ευκαιρία.. χωρίς παίδεμα, έτοιμο σε 20' ακριβώς!
Απλό, απλούστατο, με σύντομο μαγείρεμα και νοστιμότατο.
Ο αστεράτος σεφ έκανε ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποψινό μενού του για να μας μιλήσει.
Στα περίπτερα την Κυριακή 11 Μαϊου με την Καθημερινή.
Τα κρασιά που ταιριάζουν με τα πιάτα της κινεζικής κουζίνας.