Χειμωνιάτικο πιάτο με τα όλα του. Και κοκκινιστό κρεατάκι και χόρτα εποχής για συνοδεία.
Κόκορας κοκκινιστός με χειροποίητα ζυμαρικά δίπλα στο τζάκι, κρασί από τη Μαντίνεια και προτάσεις για καφέ, ψώνια και φαγητό με θέα τη χαράδρα του Λούσιου, κάτω από τη σκιά του Μαινάλου.
Το τσιγαριαστό ρίφι, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα των Σφακίων και της δυτικής Κρήτης, φτιάχνεται με τρία μόνο υλικά, κατσικάκι (ή αρνάκι), ελαιόλαδο και αλατοπίπερο.
Γειτονιά των αντιθέσεων, φιλοξενεί το αστεροφορεμένο εστιατόριο Funky Gourmet και το δημιουργικό Aleria, ενδιαφέρουσες νεο-ταβέρνες, αυθεντικά έθνικ στέκια, αλλά και πολλούς χώρους όπου η ποιότητα απουσιάζει.
Στις πλάτες του ο Κίτσουλας, με το βουκολικό όνομα, «βαστάει» το παλιό Χαλάνδρι.
Ισως η ωραιότερη θέα της Ακρόπολης
«Vegan lovers» και μεγάλο αφιέρωμα στις «Κουζίνες της Ελλάδας»
Τοπικά προϊόντα, μεζεδοπωλεία και αφίξεις στην αγαπημένη μας πόλη.