Αν θέλουμε, για έξτρα γεύση, βάζουμε λίγα αυγά ρεγκας στο ντοματένιο λαδολέμονο.
Νόστιμες ιδέες για την τελική ευθεία της μεγάλης νηστείας.
Μπορούμε να το φτιάξουμε και με τα ρεβίθια που περίσσεψαν.
Μία μόνο από τις υπέροχες συνταγές του τεύχους που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. Ο ειδικός Αλέξανδρος Κόκκορης, μεταμορφώνει το κλασικό ιταλικό γλυκό σε λαχταριστό κάπκεϊκ.
Χωρίς πλάσιμο, χωρίς τηγάνισμα, όλη η γεύση!
Στα περίπτερα με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής 16/3.