Νηστίσιμοι ντολμάδες με όσπρια και ρύζι.
Μια συνταγή - έμβλημα για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι μας.
Το σουμάκ δίνει στον κιμά μια κάπως όξινη και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Δοκιμάστε το!
Στη νέα στήλη της στο Foodie Guide, η Νένα Δημητρίου δοκιμάζει και προτείνει εστιατόρια, street food, κοκτέιλ και... τυρόπιτες, οτιδήποτε έχει σχέση δηλαδή με το φαγητό και θεωρεί ότι αξίζει να μας το γνωρίσει.
Ο σεφ μάς ενημερώνει ότι τη συνταγή την είχε δοκιμάσει παλαιότερα στο εστιατόριο «Βασίλαινας» από τον τότε σεφ Χρήστο Μανουσόπουλο.
Ρευστή και γλυκοφάγωτη ετούτη η ταραμοσαλάτα, με τον άνηθο να δίνει μια ξεχωριστή νότα στο σύνολο. Η ποσότητα ταραμά που χρησιμοποιεί ο πατέρας Νικήτας είναι αρκετή ώστε να είναι αρκούντως αισθητή η γεύση του, όμως καλό είναι να δοκιμάσουμε και...