Κηπευτικά, φρούτα, ψάρια και θαλασσινά που είναι τώρα στα καλύτερά τους.
Στις Γουμένισσες, μια μικρή πόλη της κεντρικής Μακεδονίας, η Δήμητρα Δάρτση φτιάχνει με φρούτα και λαχανικά της περιοχής υπέροχες σάλτσες, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.
Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.
Χρήσιμες συμβουλές για να απολαύσουμε άφοβα τα σαρακοστιανά θαλασσινά.
Από τα ράφια των σούπερ μάρκετ στο πιάτο μας, με το κατάλληλο κρασί στο πλευρό τους να κάνει θαύματα...