Το Πήλιο συνδυάζει προϊόντα και πρώτες ύλες, όλα εκλεκτά και σε θαυμαστή ποικιλία, συνθέτουν πιάτα χορταστικά και γευστικότατα, όπως αυτή η φασολάδα.
Τι βρίσκουμε στην αγορά; Το χοιρινό που αγοράζουμε συνήθως προέρχεται από ζώα μικρότερα του ενός έτους. Οσο μικρότερο το ζώο, τόσο πιο τρυφερό το κρέας και πιο απαλή η μυρωδιά του. Βρίσκουμε επίσης χοιρίδια γάλακτος, αρσενικά ή θηλυκά, περίπου 3 -...
Οι σεφ του «γ» ετοιμάζουν ένα πάρτι με τις αγαπημένες τους γιορτινές λιχουδιές, καμωμένες με ντόπια υλικά.
Το οινοποιείο Λαφαζάνη, φέτος για τις γιορτές, σας προτείνει τα 3 ερυθρά κρασιά, με βάση το Αγιωργίτικο, που μπορούν να συνοδεύσουν το τραπέζι σας ευφάνταστα και να αναδείξουν κάθε δικό σας εορταστικό μενού!
Το κρασί με την μπεζ- κίτρινη ετικέτα και τα καφετιά γράμματα ήταν το αγαπημένο των γονιών μου. «Νάουσσα Μπουτάρη».
Δεν τον σταματάει κανείς τον σεφ Ηλία Σκουλά. Η κουζίνα του Food Mafia είναι όλη δικιά του και τη φτάνει στα άκρα.
Η Άρτεμις μιλάει με ενθουσιασμό για τις συνεργασίες της και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες κάθε παραγωγού –τα χούγια τους όπως λέει- όπως γνωρίζει και τα αμπέλια τους.
O Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!