Κορυφαίος συνδυασμός γεύσεων το πεπόνι με τη φέτα. Από τους αγαπημένους του σεφ Λευτέρη Λαζάρου.
Κλασική αξία σε ανάλαφρο περιβάλλον.
Τραγανό ψωμάκι και ζεστό τυράκι είναι ο καλύτερος συνδυασμός για το κρασάκι μας.
Υγιεινό, νόστιμο και πηγή ενέργειας είναι αυτό το σνακ! Περισσότερες μπάρες θα βρείτε στον Γαστρονόμο αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.
Είναι οι ζουμερές μελιτζάνες; Είναι το κοκκινιστό μοσχαράκι; Αυτό το πιάτο πάντως είναι μια αποκάλυψη.
Ετσι θα έφτιαχναν στο Βιετνάμ και στην Κίνα τα παπουτσάκια!
Στο άψε σβήσε ετοιμάζουμε το ψαράκι και το στολίζουμε με το πιο καλοκαιρινό, δροσερό και αρωματικό λαχανικό... την κόκκινη ντομάτα.