Καμιά φορά, για να φτιάξω λαχανοσαλάτα κάνω το εξής κόλπο που μου έδειξε φίλος σεφ: Από την προηγουμένη ψιλοκόβω το λάχανο (λευκό ή λευκό και κόκκινο μισό-μισό), το βάζω σε ένα μεγάλο μπολ (το κόκκινο το βάζω σε άλλο μπολ για να μη ξεβάψει στο λευκό),...
Δοκιμάστε το σε λαχανοσαλάτα, για μαρινάρισμα κοτόπουλου ή χοιρινού αλλά και ως σάλτσα σε ψητά κρεατικά.
Ζουμερά, αφράτα και νόστιμα πολύ τα μπιφτέκια που φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου.
Συνοδεύουμε με ψωμί και ένα κομμάτι κασέρι από τη Μακεδονία.
Έτσι λένε στην Κύθνο αυτές τις σφαιρικές τυροκροκέτες, τραγανές και πεντανόστιμες.
Η πιο νόστιμη τυρόπιτα γίνεται στη στιγμή…
Καλοψημένα απ’ έξω, ζουμερά και αφράτα στο εσωτερικό τους. Κεμπάπ διά χειρός Ντίνας Νικολάου.
Με άρωμα πολίτικο...