«Βρώμικο» σε μία από τις καθαρότερες καντίνες, σούπερ παγωτά από κορυφαίο τζελατιέρη, βιολογικά ροφήματα σοκολάτας, πάμπολλα κοκτέιλ από δεξιοτέχνες του είδους.
Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες
20 οινοποιεία της Κεντρικής Ελλάδας , από την Εύβοια έως τα Μετέωρα, μάζεψαν τους θησαυρούς τους και κατηφόρισαν την οδό Μητροπόλεως στο brand new ξενοδοχείο Electra Metropolis. Έβγαλαν μπουκάλια και ποτήρια και με το χαμόγελο στα χείλη έδειξαν στους...
Τα μανιτάρια σε μιλφέιγ, σε ένα από τα πιο ντελικάτα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.
Ο Δον Ροζάριο, εκ Σικελίας, είχε δημιουργήσει εκεί μια φωλιά για τους καλοφαγάδες.
Γειτονιά των αντιθέσεων, φιλοξενεί το αστεροφορεμένο εστιατόριο Funky Gourmet και το δημιουργικό Aleria, ενδιαφέρουσες νεο-ταβέρνες, αυθεντικά έθνικ στέκια, αλλά και πολλούς χώρους όπου η ποιότητα απουσιάζει.
Ο πιο αρωματικός από όλους τους μπακλαβάδες που δοκιμάσατε ποτέ, με χαρακτήρα και γεύση που θα μνημονεύετε.
Σε όλη την Ταϊλάνδη, μικροί πάγκοι και πωλητές με καροτσάκια ετοιμάζουν μια απίστευτη ποικιλία από σνακ. Γρήγορα και πικάντικα σνακ στο βιβλίο «Κουζίνες του κόσμου: Ταϊλάνδη» με την Καθημερινή!