Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες
«Signore Rubino» (έτσι θα το ζητήσουµε στο µπαρ). Πού το ήπιαµε, πώς το φτιάχνουµε.
Μεξικό χωρίς το εθνικό του κοκτέιλ γίνεται; Από τις 27/11 μαθαίνουμε τα μεξικάνικα γαστρονομικά μυστικά στο βιβλίο «Κουζίνες του κόσμου: Μεξικό».
«Τυρί; Σοκολάτα; Εγώ θέλω και τα δύο!» Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκε η ιδιοκτήτρια της εταιρίας Curds & Whey.
Κόκορας κοκκινιστός με χειροποίητα ζυμαρικά δίπλα στο τζάκι, κρασί από τη Μαντίνεια και προτάσεις για καφέ, ψώνια και φαγητό με θέα τη χαράδρα του Λούσιου, κάτω από τη σκιά του Μαινάλου.
Στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Ομονοίας, τα καφεκοπτεία Λουμίδη είναι σημείο αναφοράς σε μια πόλη που αλλάζει απίστευτα γρήγορα.
Τοπικά προϊόντα, μεζεδοπωλεία και αφίξεις στην αγαπημένη μας πόλη.