Όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε για το κυκλαδίτικο τυρί, από τις 3 έως τις 5 Οκτώβρη στη Μύκονο.
Ενα χαριτωμένο ταβερνάκι στον Γαλησσά που δεν αρκείται στην αβανταδόρικη τοποθεσία του αλλά προσφέρει νόστιμα, καλομαγειρεμένα πιάτα με παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.
Ένας πεντανόστιμος συνδυασμός που παντρεύει τη μεστή γλύκα των σύκων με το εκλεκτό αλλαντικό.
Το λατρεύουν οι Αμερικανοί, είναι ιδανικό για σάντουιτς, αλλά σε πλατό, μαζί με ένα εκλεκτό κρασί, αποκτά γκουρμέ διάσταση.
Απ’ όλα έχουν τα νησιά μας: κτηνοτροφία, γεωργία, αλιεία. Και τα προϊόντα τους όλα με έντονη προσωπικότητα και κάτι από την αρμύρα του τόπου. Κοπανιστή της Τήνου και λούζα μυκονιάτικη, αλλά και τυριά από τη Μυτιλήνη και όστρακα από τη Ρόδο.