Ο οίκος Ramos Pinto παραδίδει μαθήματα οινικής παράδοσης, καινοτομίας και marketing κι εμείς διασχίζουμε την Πορτογαλία για να διδαχθούμε.
Mοσχάτο, Mαλαγουζιά, Mοσχοφίλερο ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους στο ποτήρι και απαιτούν μεζέδες που ταιριάζουν.
12 μπίρες που συνοδεύουν ιδανικά τα ανοιξιάτικα μαγειρέματα.
Βάλτε το ρούμι δίπλα σε μια πληθωρική, γεμάτη γραβιέρα, μαζί με θαλασσινά, μπισκότα βουτύρου, ανανά και υπόξινα αποξηραμένα φρούτα.
221.900 στρέμματα αμπελώνων, το 32% της ελληνικής παραγωγής κρασιών και το 26% των ΠΟΠ κρασιών της Ελλάδας.
Με τα ζουμερά μανταρίνια της εποχής ετοιμάζουμε το πιο αρωματικό κέικ για τον πρωινό καφέ μας ή το απογευματινό μας τσάι. Περισσότερα γλυκά με τα εσπεριδοειδή στο «Γ» Φεβρουαρίου στις 12/02.
Με την Καθημερινή της Κυριακής στις 12/02!
Η καρδιά της Αθήνας πλημμύρησε με λαμπερούς καλεσμένους αλλά και με τις ξεχωριστές γλυκιές γεύσεις του διάσημου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher