Το εξαιρετικής νοστιμιάς πουλερικό σε μια σπέσιαλ εκδοχή.
Εκλεκτά φρούτα και λαχανικά από «μικρούς» παραγωγούς και δραστήριους συνεταιρισμούς.
Μία μέρα στα Μποζαΐτικα της Πάτρας με την οικογένεια του Θανάση Παρπαρούση, που επιμένει -με μεράκι και σεβασμό στο αμπέλι πάνω από όλα- στην παραγωγή σπουδαίων κρασιών.
Ρίγανη, μαϊντανός, δυόσμος και μαντζουράνα αρωματίζουν μοναδικά το χειροποίητο καρβέλι μας.
Με μια χούφτα βλίτα, 2 - 3 ντομάτες και λίγο τυρί φτιάχνουμε μια καλοκαιρινή ομελέτα απ’ τις λίγες.
Σε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιούμε γίγαντες από την Καστοριά ή Πρεσπών που είναι βραστεροί και με γλυκιά γεύση.
Μπολονέζ μόνο με 500 θερμίδες; Γίνεται; Κι όμως ναι!