Ένα από τα γλυκά πιάτα με κουσκούς που σερβίρονται σε επίσημα δείπνα. Η γλυκύτητά του οφείλεται στην προσθήκη της γευστικής σταφίδας. Περισσότερες συνταγές με την Καθημερινή της Κυριακής 16/10.
Σαλάτα με ρόκα, που τώρα στην εποχή της, είναι τρυφερή και ελαφρώς πικάντικη,
Οι σουβλίτσες μοιάζουν με σουτζουκάκια, ελαφρώς πιο μακρόστενα, και ψήνονται σε ταψί με ρύζι.
Οι σκελίδες μεστώνουν και γλυκαίνουν στον φούρνο, οπότε όταν σερβιρουμε η κρεμώδης σάρκα του σκόρδου έχει εντελώς ήπια γεύση. Στις 02/10 με την Καθημερινή!
Ψητό ψάρι για ένα διαφορετικό καθημερινό κάλεσμα στο σπίτι.
Το πιάτο αυτό είναι από τα διασημότερα της λιβανέζικης κουζίνας καθώς διαθέτει περίοπτη θέση στα τραπέζια τους.
Είναι οι ζουμερές μελιτζάνες; Είναι το κοκκινιστό μοσχαράκι; Αυτό το πιάτο πάντως είναι μια αποκάλυψη.
Εξαιρετικό έδεσμα που μας έφτιξε ο Λεονάρδος Ρούσσος είναι η μαϊντανοσαλάτα, σαν ψωμένιο πέστο α λα φραγκοσυριανά.