Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες
Τι δοκιμάσαμε σε τέσσερα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.
Εδώ δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τις διαφορές ανάµεσα στα µάκι, ουραµάκι και τα ναγκίρι για να καταφέρεις να παραγγείλεις.
Ευχάριστη γευστική έκπληξη στην παλιά πόλη της Κέρκυρας.
Όταν τα λόγια είναι περιττά... Τρώμε και δεν μιλάμε!
«Εάν ήμουν σεφ, δεν θα μαγείρευα ποτέ ένα προϊόν που μπορεί να είναι καρκινογόνο, έστω κι αν οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες.»