Ξεπλένουμε τον μπακαλιάρο επιμελώς κάτω από τρεχούμενο νερό για να απομακρύνουμε το αλάτι με το οποίο είναι καλυμμένος. Μετά τον βάζουμε με το δέρμα προς τα πάνω σε μια μεγάλη λεκάνη με κρύο νερό, όπου τον αφήνουμε για τουλάχιστον 24 ώρες και...
Τόλμησε κι εσύ κροκέτες μπακαλιάρου που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Τάπας, ισπανικά κρασιά και μποέμικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας.
Κηπευτικά, φρούτα, ψάρια και θαλασσινά που είναι τώρα στα καλύτερά τους.
Καλοκαιρινή και οικονομική ψαροφάγια για εκείνους που έχουν ελάχιστο χρόνο για μαγείρεμα!