Οι σεφταλιές, από τα γνωστότερα πιάτα της Κυπριακής κουζίνας, μπορούν να σερβιριστούν είτε με φρεσκοκομμένη σαλάτα εποχής είτε με πίτες και πατάτες.
Στο σκίτσο: νόμισμα της αρχαίας Κυρήνης, που απεικονίζει βλαστό και σπόρο σίλφιου.
Value for money μεζέδες κάτω από την Ακρόπολη
Με πλούσια κτηνοτροφική και τυροκομική παράδοση, η Τραχειά Αργολίδος παράγει έκτακτα τυριά που δυστυχώς δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα οι τυροπώλες των μεγαλουπόλεων.
Η γεύση του ελληνικού καλοκαιριού βρίσκεται σε αμέτρητα πιάτα, πολλά από τα οποία ζωντανεύουν παιδικές μνήμες.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας είναι η καλύτερη επιλογή για το τηγάνι. Είναι πολύ ανθεκτικό στις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στο τηγάνισμα και, επιπλέον, μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί αρκετές φορές, εφόσον δεν έχει...
Το Chocolat Royal είναι ένα All day Cafe- Bar Restaurant στο Θησείο