Παιχνιδιάρικες ελληνικές γεύσεις με φρέσκα ψάρια και ζουμερά κρεατικά σε ένα σύγχρονο εξοχικό κέντρο στους Παξούς.
Φωτοανταπόκριση από το εστιατόριο του σπουδαίου Ιταλού σεφ Fabrizio Buliani στο Κολωνάκι.
Δύο συντάκτες, δύο διαφορετικές γνώμες. Αυτή την εβδομάδα για το ολοκαίνουριο στέκι της πλατείας Αγ. Ειρήνης.
Ογδόντα δύο νέα αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο πήραν μέρος στον 1o διαγωνισμό «Γίνε ζαχαροπλάστης» του περιοδικού «Γλυκές ιστορίες» και της σχολής Le Monde.
Η πρώτη μέρα του διαγωνισμού ξεκίνησε χαλαρά. Οι 82 διαγωνιζόμενοι είχαν μόνο να συμπληρώσουν τις φόρμες εγγραφής και να παρακολουθήσουν τον Στέλιο Παρλιάρο να φτιάχνει βήμα-βήμα το γλυκό του ημιτελικού: μια τούρτα σοκολάτα με πραλίνα. Την...
67 υπέροχες, δοκιμασμένες συνταγές από τον Στέλιο Παρλιάρο και την ομάδα του περιοδικού. Με τι να ξεκινήσετε; Με τα γλυκά του αφιερώματος φυσικά: φράουλα με σοκολάτα, τι άλλο να ζητήσει κανείς;