Στο εμβληματικό εστιατόριο της Μεγάλης Βρετανίας θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω, αλλά θα καλομάθουμε τους εαυτούς μας τρώγοντας εξαιρετικό φαγητό και απολαμβάνοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα.
Η Μαρικαίτη Παπαδοπούλου προτείνει για το γιορτινό τραπέζι μια πλούσια ψαρονεφρόπιτα.
Ο Κώστας Κωβαίος έφτιαξε ένα ιδιαίτερο τσάτνι για να συνοδεύσουμε τα κρεατικά μας.
Για να απομακρύνω τα άλατα απ’ το βραστήρα, κάνω το εξής: γεμίζω το βραστήρα με λευκό ξίδι και νερό σε ίσες ποσότητες. Αφήνω το μείγμα να «σταθεί» για μερικές ώρες ή καλύτερα ολόκληρο το βράδυ. Ύστερα, ξεβγάζω καλά και γεμίζω εκ νέου με...
Για τη 16η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαργαρίτας Ζώρζου.
Στην Ερμούπολη Σύρου το πιο γνωστό παντοπωλείο είναι αυτό του Πρέκα.
Παράγει προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, είναι επικερδής αλλά επιμένει ποιοτικά. Η εταιρεία Παπαδημητρίου είναι παράδειγμα προς μίμηση.