Διαβάστε πρώτοι μία από τις συνταγές του αφιερώματος του Γαστρονόμου στην κουζίνα της Πόλης, που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή.
Ένα χορταστικό κι ελαφρύ γεύμα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά κι έτοιμο σε 15΄!
Τι είναι; Αρτυμα με την πυκνότητα και την υφή σιροπιού με βάση το βαλσαμικό ξίδι. Θυμίζει πετιμέζι στην όψη, η γεύση του όμως είναι γλυκόξινη. Ποια είναι τα βασικά συστατικά του; Διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα. Ορισμένα προϊόντα περιέχουν βαλσαμικό...
Νόστιμα μεζεδάκια και εκλεκτά κρασιά για τις εξορμήσεις μας στην παραλία.