Σούπερ βραστό, διαχρονικό και επίκαιρο...
Η Νένα μεταμορφώνει το κλασικό φαγητό σε light λιχουδιά, χρησιμοποιώντας το χοιρινό φιλέτο αντί άλλου κομματιού, ελάχιστο λάδι, ασπράδια για το αυγολέμονο και πολύ μεράκι.
Μια εξαίσια χειμωνιάτικη συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι.
Χορταστική και ιδιαίτερη σαλάτα, ό,τι πρέπει για τις πρώτες ζέστες της άνοιξης.
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη ξινάδα του αυγολέμονου...
Μια «καπνιστή» σούπα, ιδανική για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα.
Εντυπωσιακό και εντυπωσιακά νόστιμο το κύριο πιάτο της γιορτής.
Τόσα νόστιμα που μπορεί να χορτάσεις μόνο με αυτά.