Συνάντησα για πρώτη φορά τον Soren Polonius το 2013 στο Τόκιο στον τελικό του Διεθνούς Διαγωνισμού Οινοχόων. Τον είδα βιαστικά στον Πανευρωπαϊκό αντίστοιχο διαγωνισμό στο Σαν Ρέμο και τελικά δειπνήσαμε μαζί με την ησυχία μας στο Funky Gourmet στην Αθήνα πριν...
Ο αγαπημένος μας συνεργάτης μάς υποδέχτηκε στο εργαστήριό του στο Χαϊδάρι, όπου μας ετοίμασε βήμα-βήμα ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά των ζαχαροπλαστείων «Σοκολάτα».
Μετά την μεγάλη επιτυχία των τριών προηγουμένων ετών, διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά το 4ο φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου 2014.
Το πρώτο Ασύρτικο με φυσαλίδες είναι γεγονός!
Οι λάτρεις των ΠΤΙ-ΜΠΕΡ δημιούργησαν με βάση τα αγαπημένα μπισκότα, στο διαγωνισμό συνταγών ζαχαροπλαστικής της εταιρείας.