Στο μεδούλι της Ιαπωνίας κρύβεται ο ξερός ανθότυρος.
Δροσερή μακαρονάδα με λαχανικά από το μποστάνι της άνοιξης.
Ο συνδυασμός του μπράντι,του δυόσμου και του μελιού αφήνει στο κοτόπουλο μια αρωματική και συνάμα πλούσια γεύση.
Την Άνοιξη δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στα σπαράγγια!
Κόβουμε και πετάμε 2 - 3 εκ. από τη βάση τους, το σημείο δηλαδή που δεν είναι τρυφερό. Στη συνέχεια, «ξεφλουδίζουμε» τον κορμό των σπαραγγιών που απομένει με το ειδικό εργαλείο (peeler) που χρησιμοποιούμε για το ξεφλούδισμα των καρότων ή των πατατών,...