-Καθαρίζουμε τα ψάρια σχολαστικά από εντόσθια, λέπια (όσα έχουν) και βράγχια, καθώς αυτά τα μέρη είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε αλλοιώσεις και δεν αντέχουν για πολύ καιρό, ακόμη και στην κατάψυξη. -Αφαιρούμε επίσης τα κοφτερά πτερύγια, για να μην...
Ενδεχομένως επικίνδυνο το κόκκινο κρέας λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Οι ντομάτες αντέχουν τουλάχιστον για μία εβδομάδα έως και δέκα ημέρες εκτός ψυγείου, και μάλιστα έτσι γίνονται γευστικότερες.
Αν έχετε αμφιβολία για την καλή κατάσταση ενός υλικού, απλώς πετάξτε το. Το ρίσκο είναι μεγάλο.
Είναι επιβαρυμένο από λιπάσματα και φυτοφάρμακα; Τι να προσέχουμε όταν το αγοράζουμε, πώς το συντηρούμε, τι προσφέρει στον οργανισμό μας;