Για τον 26χρονο Γεράσιμο Λαζαρίδη το μεγάλο στοίχημα είναι η περαιτέρω προώθηση των κρασιών της Οινότριας Γης στις αγορές του εξωτερικού.
Στο εργαστήριό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας γίνονται πολλά θαυμαστά, για τα ελληνικά δεδομένα, πράγματα. Από τρόφιμα που παράγονται από απόβλητα των τυροκομείων μέχρι μετρήσεις για τις θρεπτικές ουσίες μεταποιημένων τροφίμων. Ο καθηγητής...
Για την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης μιλούν πολλοί, ένας όμως είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος. Ενας από τους παλαιότερους στην “πιάτσα” ο Γιώργος Βασίλογλου, ιδιοκτήτης του Clochard.