Η Εύη Βουτσινά θυμάται τα παλιά καλά στέκια της Θεσσαλονίκης.
Το ευγενέστερο των αποσταγμάτων οίνου κρατάει, εδώ και τρεις αιώνες, τα σκήπτρα στην κατηγορία του: στα μπράντι.
Κρίνοντας από τα emails σας, αυτές είναι οι δέκα πιο δημοφιλείς τούρτες που έχουν δημοσιευθεί στις «Γλυκές Ιστορίες» από το πρώτο τεύχος μέχρι σήμερα. Ελπίζουμε ότι αυτή η λίστα θα σας ανοίξει την όρεξη, ώστε να ανατρέξετε στο αρχείο...
Όπως προδίδει και το όνομά του, εδώ θα βρούμε γλυκά με εκλεκτή σοκολάτα, εμπνευσμένα από την γαλλική σχολή. Δεν υστερεί όμως και στα κρεμώδη, με αποκορύφωμα την κρεμ μπριλέ.
Eδώ και 29 χρόνια κερνά τους πιστούς πελάτες του προφιτερόλ, τούρτες και τάρτες φρούτων, για τις οποίες αξίζει να οδηγήσουμε μέχρι τη Λεωφόρο Αμφιθέας.