Οι νικητές του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος της Μαρινόπουλος Α.Ε. βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.
Η πικάντικη κοπανιστή είναι ό,τι πρέπει για να γίνει η σούπα μας ακόμα πιο «θερμαντική».
Στην ατμοσφαιρική αυλή του The Margi Hotel στο Λαιμό Βουλιαγμένης απολαμβάνουμε ένα δείπνο αξιώσεων – με το ανάλογο κόστος.
Μια νόστιμη ιδέα για να τρώμε τραχανά και το καλοκαίρι!
Το ελληνικό πρωινό, όπως το φαντάστηκε ο Χριστόφορος Πέσκιας, κι όπως το απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι ενός από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Δοκιμάσαμε τη φάβα «Πίσες - Κτήμα Μουριές» από παλιό σπόρο της ντόπιας ποικιλίας λαθουριού του νησιού. Για την παραγωγή της εργάζονται φιλότιμα τα πανέμορφα σκυριανά αλογάκια.