Η συνταγή είναι τόσο γρήγορη που δε περισσεύει λεπτο για «κουσκους».
Μπορούμε να συνοδέψουμε τις ψαρομπουκιές είτε με την αγγουροντοματα είτε με τη σάλτσα πιπεριάς.
Η λογική απλή: στο μπριάμ βάζουμε ό,τι λαχανικό μάς βρίσκεται. Κάτι που έκαναν και οι παλιές νοικοκυρές, αξιοποιώντας τα περισσεύματα ή τα καθημερινά μαζέματα από το μποστάνι.
Μια γρήγορη τηγανιά με μπόλικες πιπεριές που δίνουν πλούσια γεύση και αρώματα στο κρέας. Μπορείτε να τη συνοδέψετε με τηγανητές πατάτες ή πιλαφάκι.
Σαλατογευμα από τα λίγα! Η δροσιά των λαχανικών με την ψητή νοστιμιά του μοσχαριού... Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Τί χρώμα θέλετε να έχει η τυροκαυτερή σας; Αναλόγως της ποικιλίας που θα επιλέξετε θα δώσετε και διαφορετική απόχρωση στη σάλτσα.