Ετοιμάζουμε μια διαφορετική γέμιση για τα καλαμαράκια με μαντζουράνα, μαϊντανό, κρεμμύδι, κουκουνάρια.
Νηστίσιμοι ντολμάδες με όσπρια και ρύζι.
Σε αυτή τη μακαρονάδα η πιπεριά Φλωρίνης είναι ο πρωταγωνιστής και ξεχωρίζει απελευθερώνοντας όλη την έντασή της.
Ξεχνάμε τα κλασικά και υιοθετούμε πιο τολμηρές προτάσεις: σιμιγδάλι και καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα, όπως και αμπελόφυλλο, μαϊντανό και αμύγδαλα για τη σκορδαλιά. Τόσο νόστιμα, που ξεχάσαμε ήδη τα κλασικά!
Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της Σαρακοστής, λόγω της αυξημένης ζήτησης βγαίνουν στην αγορά και τα καλά, και τα σκάρτα θαλασσινά, γι’ αυτό θέλει προσοχή. Αν εξασφαλίσουμε πως έχουμε επιλέξει τα φρεσκότερα από τα ιχθυοπωλεία που...
Απαντάμε με ρετσίνα, Σαντορίνες, τσίπουρο, ούζο, αλλά και σαμπάνια και γαλλικά κρασιά.